Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

“Bradul Tinereții, Bradul Speranței”, în Aeroportul Henri Coandă

Centrul Internațional Antidrog si pentru Drepturile Omului, CIADO România și Compania Națională Aeroporturi București organizează joi, 3 decembrie, ora 13.00, la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Sosiri internaționale, evenimentul “Bradul Tinereții, Bradul Speranței” .

Simbol al veșniciei și al credinței, bradul generează în jurul său bucurie și iubire. “Bradul Tinereții, Bradul Speranței” va avea 4 metri și potrivit tradițiilor din vechime va avea ornamente lucrate manual, simboluri ale cunoașterii și bogăției spiritual. “Bradul Tinereții, Bradul Speranței” va fi împodobit cu 300 de globuri cu diametrul de 14 cm, lucrate manual de 10 tineri printre care și tineri cu dizablități. Tinerii activează în Sucursala CIADO din Arad și sunt incluși țn Programul " Nimic nu este fără speranță", un program desfășurat în parteneriat cu Pallyna Arad. Cele 300 de globuri fac parte din Colecția Internaționala Speranței 2016 și o parte dintre ele au fost deja achiziționate în Germania, Suedia, SUA, Bali, Italia, Spania, Franța, Belgia și Olanda.

Călătorii și familiile ce îi vor întâmpina la aeroport vor ajunge pe tărâmul românesc într-o atmosferă magică de sărbători. Tabloul feeric va fi completat auditiv de două voci incredibile: vocea de aur a României, Maria Crăciun și de cea a napoletanului Ciro de Luca. Tânăra artistă Maria Crăciun, adulată atât de public cât și de specialiști va interpreta una dintre cele mai populare lucrări din lume, “Ave Maria”. Ciro de Luca va prezenta o colecție de colinde din repertoriul internațional.

Partenerii evenimentului “Bradul Tinereții, Bradul Speranței”: Aeroportul Henri Coandă, Primăria Municipiului București, Primăria Sector 2 și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.