Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brăila: Cinci persoane arestate preventiv pentru furturi în urma mai multor percheziţii domiciliare

observatorulph.ro
perchezitii

Cinci persoane bănuite de furturi din locuinţe au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, în urma a 18 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti, potrivit informaţiilor furnizate, joi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, subinspector Laura Belciugan, conform agerpres.ro

Din cercetări a rezultat că, în perioada noiembrie 2018 - martie 2019, persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracţie în cinci locuinţe de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, parfumuri, băuturi alcoolice şi diferite sume de lei şi valută. 

Prejudiciul cauzat este estimat la 475.000 de lei, în urma percheziţiilor poliţiştii ridicând bijuterii, parfumuri, băuturi alcoolice şi sume de bani, care prezentau caracteristicile bunurilor sustrase. 

La unul dintre imobile au fost găsite şi ridicate două pistoale, în cauză urmând a se efectua verificări privind legalitatea deţinerii acestora. 

În urma percheziţiilor, faţă de 19 persoane au fost emise mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliţiei, unde au fost audiate, pe numele a şase bărbaţi fiind întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

Cinci dintre ei, cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, au fost reţinuţi şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

La efectuarea percheziţiilor au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.