Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brăila: Peste 1.100 de sancţiuni date de ISU în 2021 pentru nereguli privind prevenirea situaţiilor de urgenţă

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Peste 1.100 de sancţiuni contravenţionale au fost date de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în 2021 pentru nereguli privind prevenirea situaţiilor de urgenţă, potrivit bilanţului anual făcut public de ISU Brăila, anunță Agerpres.

În 2021 au fost executate 292 controale, din care 151 la operatori economici, 85 fiind inopinate, ocazie cu care s-a constatat că 71 funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, au fost controlate 35 de instituţii, la 13 controalele fiind inopinate, şi s-a descoperit că 10 funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu.

În urma acţiunilor de control au fost constatate 1.789 nereguli privind prevenirea situaţiilor de urgenţă iar pe timpul controalelor s-au soluţionat 57 nereguli privind prevenirea situaţiilor de urgenţă.

Pentru neregulile constatate s-au aplicat 1.170 sancţiuni contravenţionale, din care 1.064 avertismente şi 106 amenzi în valoare totală de 465.000 lei.

S-au acordat 733 asistenţe tehnice de specialitate, 430 pe segmentul avizare-autorizare, 226 pe segmentul prevenirea incendiilor, 5 pe segmentul prevenire dezastrelor şi 72 în alte domenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.