Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brandul de suplimente alimentare Uractiv, cumpărat de Terapia Cluj de la Fiterman Pharma

F. P.
uractiv

Uractiv, unul din cel mai cunoscute branduri de suplimente alimentare din piața românească, a fost vândut de Fiterman Pharma către Terapia Cluj, parte a grupului Sun Pharma. Gama Uractiv include 12 produse destinate sănătății tractului urinar, pentru adulți și copii, și are o istorie de peste 10 ani în piața locală.

„Această tranzacție confirmă calitatea și performanța produselor Fiterman Pharma. Uractiv, la fel ca toate celelalte produse Fiterman Pharma, a fost creat cu perseverență, pasiune și dedicare, fiind în permanență inspirați de pacienți pentru a crea produse inovatoare și de înaltă calitate, adecvate nevoilor acestora. Vom continua investițiile în cercetare și inovare, în dezvoltarea continuă de noi produse care să acopere o gamă vastă de arii terapeutice. Mulțumesc echipei PwC, pentru profesionalismul și susținerea continua în acest proces de tranzactie.”, a spus Patricia Fiterman, CEO Fiterman Pharma.

Tranzacția a fost realizată cu sprijnul unei echipe integrate de specialiști ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România.

„Ne bucurăm că am fost alături de familia Fiterman într-o tranzacție atât de importantă precum vânzarea uneia dintre cele mai cunoscute game de suplimente alimentare - Uractiv, lider de piață în segmentul său în România - către Terapia, unul dintre cei mai vechi producători de medicamente de pe piața românească. Uractiv este un produs 100% românesc, foarte apreciat de comunitatea medicală si de farmacisti, care a ajuns la vânzări anuale de aproximativ 8,7 milioane US$ doar pe piața locală și care va beneficia de susținerea Sun Pharma pentru a deveni un produs de referință la nivel global”, a declarat George Ureche, Director PwC România și coordonatorul echipei care a asistat tranzacția.

PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii integrate de asistență la tranzactie, evaluare, servicii fiscale și juridice. Echipa PwC care a asistat tranzacția a fost formată din George Ureche - Director și Leader M&A și Marina Pavel - Senior Manager M&A. Servicii de evaluare au fost oferite de Sorin Petre - Partener Valuation & Economics și Silviu Dinu - Senior Manager Valuation & Economics, iar asistență fiscală a fost oferită de Ruxandra Târlescu - Partener Taxe și Cristina Fuioagă - Director Taxe.

Din echipa D&B David și Baias au făcut parte Sorin David - Managing Partner și Romana Petre - Avocat Senior Coordonator.

Despre Fiterman Pharma

Fiterman Pharma este unul dintre cei mai importanți jucători din industria farmaceutică românească, cu o istorie de peste 25 de ani. Compania este lider de piață în numeroase arii terapeutice și exportă în peste 15 țări. Perseverența, pasiunea și dedicarea sunt motoarele care definesc activitatea Fiterman Pharma, alături de principiile pe care familia fondatoare s-a angajat să le respecte de la înființare, în 1995 – CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE. Fiterman Pharma este producător și distribuitor de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.