Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brașov: Allen Coliban candidează pentru al doilea mandat de primar, iar Irineu Darău pentru CJ

senat.ro
Allen Coliban

Actualul primar al Brașovului, Allen Coliban, va candida pentru al doilea mandat, iar senatorul Irineu Darău va candida, la alegerile locale, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

USR a ales candidații pentru alegerile locale din 2024, din județul Brașov. În urma votului membrilor, Allen Coliban a fost reales candidat al USR la funcția de primar al municipiului Brașov, pentru un nou mandat, iar senatorul Irineu Darău a fost ales candidatul USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

„Continuăm proiectele începute în beneficiul Brașovului. Am cerut votul brașovenilor în 2020 într-un moment pe care l-am descris ca fiind un moment critic, esențial pentru dezvoltarea orașului. Pe toate direcțiile de dezvoltare, Brașovul avansează. Avem de trei ori mai multe proiecte decât a avut vechea administrație, avem finanțări pentru aceste proiecte. Brașovul este pe primele locuri în ceea ce privește atragerea de fonduri: avem 1.2 miliarde de lei aprobate prin PNRR și alte surse nerambursabile. Avem cel mai ambițios proiect de investiții în educație, avem două creșe și o gradiniță finalizate, iar altele sunt în faza de șantier și de pregătire. Brașovul se dezvoltă într-un ritm accelerat și sustenabil și avem motive de mândrie legate de orașul nostru. Țin să mulțumesc brașovenilor pentru implicare și pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și echipei”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului.

„Îmi doresc un județ echilibrat, cu mai mulți poli de dezvoltare și fără zone uitate. Consiliul Județean trebuie să devină un liant între administrații, indiferent de culoarea politică, să faciliteze proiecte mari și să atragă susținere pentru Brașov de la nivel național. Vreau ca pe axa local-județean-național să ne luptăm pentru sănătate, educație, infrastructură și atractivitate pentru business - pentru ceea ce merităm cu toții, în fiecare comunitate în parte”, a declarat Irineu Darău, senator și președintele USR Brașov.

Pentru municipiile Săcele și Codlea vor candida Daniela Olariu, jurist și antreprenor de 15 ani, respectiv Alexandru Săbădașu, în prezent consilier local.

În orașul Râșnov, va candida Horia Motrescu, consilier local și liderul grupului USR din Consiliul Local Râșnov. La alegerile din 2020, Horia Motrescu a obținut încrederea a 30% dintre râșnoveni.

În comuna Sânpetru, actualul primar Marian Arhire va candida pentru încă un mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.