Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Braşovean salvat de jandarmi după ce s-a rătăcit cu maşina pe un drum forestier - A mers pe jos 10 kilometri

CJ Hunedoara
DN 709 F Parâng munte
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bacău, Alexandra Dănculea, a declarat că bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit după ce a urmat indicaţiile unei aplicaţii telefonice.

Pentru ca să aibă semnal la telefon şi să poată suna după ajutor, braşoveanul a mers pe jos circa 10 kilometri după ce maşina i-a rămas suspendată într-un şanţ.

"După ce au primit detalii referitoare la ruta parcursă până în acel punct şi descrierea împrejurimilor în care se afla, jandarmii montani s-au deplasat imediat în zona indicată şi l-au ajutat pe bărbat să repună maşina pe drum şi să rezolve o pană la roată, după care l-au îndrumat pe drumul sigur pentru a ajunge în Braşov. Bărbatul le-a povestit jandarmilor că a fost nevoit să parcurgă aproape 10 kilometri pe jos până a avut semnal la telefon, pe drum având 'ocazia' de a vedea un urs, a cărui apariţie aproape că i-a provocat un atac de panică", a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bacău.

Jandarmii băcăuani atenţionează că aplicaţiile telefonice nu indică întotdeauna drumul sigur către destinaţia dorită şi se poate ajunge în astfel de situaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.