Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilia insistă pentru Ancelotti: Federalii au mers la Madrid să negocieze

calciotoday.it
Carlo Ancelotti

Preşedintele Federaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, speră să se întâlnească săptămâna aceasta cu Carlo Ancelotti sau cu reprezentanţii acestuia pentru a discuta despre viitorul său, în încercarea de a-l instala la cârma cvintuplei campioane mondiale.

În ciuda dorinţei exprimate public de antrenorul lui Real Madrid de a-şi onora ultimul an de contract, CBF vrea să avanseze foarte repede în această chestiune: "Sunt în Spania până pe 18 iunie şi au fost programate întâlniri. Nu pot spune public că vor avea loc în prezenţa lui Carlo Ancelotti, dar sperăm să ne întoarcem în Brazilia cu un mesaj mai clar în ceea ce-l priveşte", a explicat Ednaldo Rodrigues, marţi, într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

"În opinia noastră, este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Nu doar pentru că câştigă titluri, ci şi pentru că, în ochii multor jucători, pare a fi persoana ideală pentru acest post", a mai spus el.

Brazilia a rămas fără antrenor după plecarea lui Tite, în urma eliminării în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, în decembrie anul trecut, în faţa Croaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.