Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilia raportează 600 de noi decese cauzate de noul tip de coronavirus

Agerpres
Brazilia coronavirus

Brazilia a raportat marţi un bilanţ record de decese zilnice provocate de noul coronavirus, ceea ce indică faptul că vârful epidemiei nu a fost încă depăşit în ţara din America Latină cea mai afectată de pandemie, transmite Reuters preluată de agerpres.

Potrivit datelor furnizate de ministerului sănătăţii din Brazilia, în ultimele 24 de ore au fost raportate 6.935 de noi cazuri noi de îmbolnăvire şi 600 de decese. Recordul anterior al mortalităţii zilnice a fost de 474 de decese, consemnat pe 28 aprilie.

Bilanţul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 114.715 de cazuri confirmate oficial, în timp ce bilanţul total al deceselor este de 7.921, a precizat ministerul.

Rata îmbolnăvirilor şi a deceselor în ultimele 24 de ore a fost de 6.4%, respectiv 8.2%.

Cele mai afectate state sunt Sao Paulo şi Rio de Janeiro în partea de sud-est a ţării şi Ceara în zona nord-est a Braziliei. Fortaleza, capitala statului Ceara, va intra în carantină totală începând de vineri.

Răspunzând reporterilor, Wanderson Oliveira, subsecretar în ministerul brazilian al sănătăţii, a evidenţiat faptul că noile decese nu au avut loc neapărat în ziua precedentă, ci au fost recunoscut oficial în acea perioadă de timp. El a spus că peste 100.000 de testări efectuate de laboratoare private nu au fost înregistrate oficial de guvern.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.