Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Antony ar putea reveni pe teren, după acuzațiile de agresiune sexuală

antony

Jucătorul lui Manchester United, Antony, ar putea reveni în teren pentru meciul de marți din Liga Campionilor cu Galatasaray, a declarat, luni, managerul Erik ten Hag. Acesta nu a mai jucat pe fondul investigațiilor poliției privind acuzațiile de agresiune ale fostei sale iubite Gabriela Cavallin.

Jucătorul de 23 de ani nu a mai jucat pentru United din prima săptămână din septembrie și a fost retras din lotul Braziliei pentru două meciuri de calificare la Cupa Mondială. Antony a negat orice abatere.

Săptămâna trecută, clubul din Premier League a confirmat că Antony își va relua antrenamentele. Anterior, clubul fusese de acord să-i permită brazilianului să ia o perioadă de pauză.

"Antony va fi luat în considerare. Ieri a fost prima dată când a revenit la antrenamentele echipei. Avem un ultim antrenament și apoi vom lua o decizie", a declarat Ten Hag reporterilor înainte de meciul de marți, de pe teren propriu, împotriva campioanei Turciei, Galatasaray.

"El va fi luat în considerare, da... A cooperat pe deplin și a ieșit că nu este acuzat".

Ten Hag a confirmat, de asemenea, că argentinianul Lisandro Martinez va trebui să fie operat pentru o accidentare la picior. Fundașul lui United nu va fi disponibil mai mult timp, după ce i s-a agravat o accidentare suferită în aprilie.

United abordează meciul cu Galatasaray după ce sâmbătă a pierdut cu 1-0 în fața lui Crystal Palace și a coborât pe locul 10 în clasamentul Premier League.

A fost a patra înfrângere în campionat din acest sezon - ceea ce face ca acesta să fie cel mai prost început de campanie în prima ligă din 1989-90.

În ciuda dificultăților recente ale lui United, Ten Hag a declarat că echipa sa "merge înainte", adăugând: "Trebuie să facem ajustări. Nu avem un fundaș lateral pe partea stângă. Există lipsuri în jocul nostru.

"O mulțime de aspecte pozitive, dar la sfârșitul zilei este vorba despre rezultate și nu le-am obținut".

United ocupă ultimul loc în grupa A din Liga Campionilor, după o înfrângere cu 4-3 la Bayern Munchen în meciul de deschidere, luna trecută, dar fundașul Raphael Varane a declarat că au calitatea necesară pentru a câștiga Liga Campionilor.

"Trebuie să fii eficienți pentru a câștiga trofee. Avem calitatea în echipă pentru a câștiga competiții. Trebuie să mergem înainte și să ne îmbunătățim", a declarat Varane reporterilor, citat de Reuters.

"Competiția este dificilă, trebuie să ai grijă de fiecare detaliu, dar avem o echipă de calitate, cu o mentalitate bună.

"Trebuie să facem unele îmbunătățiri, nu a fost începutul de sezon la care ne așteptam, dar cred în continuare că avem calitatea de a concura cu cele mai bune echipe din lume".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.