Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Felipe Augusto (Nottingham Forest) se va retrage la finalul sezonului

News.ro
minge fotbal poarta

Fundaşul brazilian Felipe Augusto, de la echipa engleză de fotbal Nottingham Forest, a anunţat pe reţelele de socializare că se va retrage la finalul acestui sezon din Premier League, transmite EFE, potrivit Agerpres.

''A venit ora să părăsesc terenul de joc şi ideea este să mă las la finalul acestui sezon, aici la Nottingham Forest'', a spus în mesajul său Felipe, 34 ani.

Brazilianul a mai spus că este încă devreme pentru a-şi explica motivele şi a promis că va oferi mai multe detalii, dar vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Forest, care expiră în iunie: ''Din respect pentru cluburile care m-au căutat pentru viitor, şi chiar clubul meu actual, am vrut să vin aici şi să vorbesc despre asta cu inima deschisă şi cu onestitate. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru cariera pe care am avut-o, jucând la cluburi mari, în patru ţări diferite, în naţionala braziliană şi cu multe poveşti de spus restul vieţii mele''.

Apărătorul, care şi-a început cariera în Bragantino şi a atras atenţia fotbalului european după ce a ajuns la Corinthians (2012-2016), unul dintre cele populare cluburi din Brazilia, a subliniat că va profita de ultimele luni ale carierei sale ''în cel mai bun mod, cu multă bucurie, intensitate şi dăruire''.

Felipe a aterizat pe Vechiul Continent după un transfer la FC Porto (2016-2019)şi apoi a făcut saltul la Atletico Madrid (2019-2023), cu care a câştigat titlul în sezonul 2020/2021.

Anul trecut a ajuns la Nottingham Forest, dar accidentările i-au redus prezenţa în Premier League la doar 21 de meciuri, dintre care doar cinci în actuala campanie. Felipe are două selecţii la Selecao, în 2018 şi 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.