Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Joelinton cel mai scump transfer din istoria lui Newcastle

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Brazilianul Joelinton Cassio Apolinario de Lire (22 de ani) a semnat, marți, un contract valabil pe următoarele șase sezoane cu Newcastle. Atacantul a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului englez, potrivit Mediafax.

Conform BBC, Newcastle a plătit 40 de milioane de lire sterline celor de la Hoffenheim pentru a-l aduce pe Joelinton. Sud-americanul va purta tricoul cu numărul 9 și ar putea debuta pentru noua sa echipă sâmbătă, în amicalul cu Preston North End.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici. Știu că s-a făcut o investiție masivă pentru mine, iar asta vine cu o responsabilitate uriașă. Sunt foarte motivat și sper să întorc această încredere pe teren", a declarat Joelinton, potrivit site-ului oficial al lui Newcastle.

Joelinton și-a început cariera la Recife, în țara natală, iar în 2015 a ajuns în Bundesliga, la Hoffenheim. Un an mai târziu, nemții l-au împrumutat pentru două sezoane la Rapid Viena, în Austria. La întoarcerea în Germania, sezonul trecut, brazilianul a evoluat în 35 de partide pentru Hoffenheim, reușind 11 goluri și nouă pase decisive.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

Joelinton este primul transfer al verii pentru Newcastle, club de la care au plecat Ayoze Perez și Joselu, la Leicester, respectiv Alaves.

În această vară, Newcastle a schimbat și antrenorul. În locul lui Rafael Benitez, plecat în China, pe banca tehnică a sosit Steve Bruce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.