Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Malcom, jucătorul lui FC Barcelona, dorit de AC Milan

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Brazilianul Malcom, ajuns la Barcelona la începutul sezonului de la Bordeaux, este pe lista celor de la AC Milan. Potrivit presei din Italia, gruparea rossonera ar vrea să îl aducă pe atacant la Milano, în această vară potrivit mediafax

Malcom, în vârstă de 22 de ani, a jucat doar 774 de minute pentru formația blaugrana și ar fi și el interesat să plece. Directorul sportiv al lui AC Milan, Leonardo, s-ar fi întâlnit cu reprezentanții jucătorului în urmă cu câteva zile, iar sinngura problemă a echipei din Peninsulă este prețul pe care îl cere Barcelona pe Malcom. Oficialii catalani sunt dispuși să renunțe la serviciile brazilianului contra 50 de milioane de euro, sumă pe care clubul Milan speră să o poată negocia.

Pe lângă AC Milan, și rivala din oraș, Inter, este interesată de jucătorul campioanei Spaniei, care mai are patru ani de contract cu gruparea de pe Nou Camp. Barcelona a plătit 41 de milioane de euro pe brazilian, întorcându-l din drumul spre Italia, la AS Roma.

În vara anului 2018, Malcom era ca și transferat la formația giallorossa, dar a venit oferta Barcelonei, iar jucătorul, alături de agentul său s-au răzgândit și au ales să renunțe la Serie A pentru a ajunge în La Liga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.