Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Neymar a ajuns la 64 de meciuri fără să joace la PSG

Neymar PSG

Neymar a ratat meciul din etapa trecută, duminică, 27 octombrie, câștigat de PSG în fața grupării Olympique Marseille, scor 4-0. Atacantul brazilian a absentat din partida parizienilor din cauza unei accidentări, anunță MEDIAFAX.

Astfel, din 2017, de când Neymar a ajuns la formația de pe Parc des Princes, a pierdut 64 de meciuri, în timp ce a evoluat în 63 de partide în tricoul echipei PSG.

Dintre cele 64 de întâlniri ratate, 52 au fost din cauza accidentărilor, opt în urma sancționărilor, iar restul de patru au fost cele de la începutul acestui sezon, atunci când jucătorul încerca să se întoarcă la Barcelona.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Potrivit sport.es, în ceea ce privește meciurile pierdute de Neymar din cauza accidentărilor i-a costat pe cei din conducerea campioanei Franței mai mult de un milioan de euro.

În plus, pe lângă suma plătită de PSG pe clauza de reziliere a brazilianului, de 222 de milioane de euro, Neymar a mai primit un salariu lunar de 3,1 milioane de euro. Având în vedere că sunt 26 de luni de când a ajuns în Franța, cheltuielile cu salariul pentru jucător au fost de 80 de milioane de euro.

Jurnaliștii spanioli mai notează că transferul lui Neymar, de la Barcelona la PSG, este cel mai scump din istoria fotbalului mondial, dar și unul dintre cele mai puțin rentabile. Brazilianul a venit cu obiectivul de a câștiga Liga Campionilor, dar din cauza accidentărilor nu a putut juca la meciurile decisive ale parizienilor din ultimele două sezoane. De trei ani la rând, PSG este eliminată în optimile de finală ale competiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.