Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Philippe Coutinho riscă să rateze Cupa Mondială din cauza unei accidentări

www.skysports.com
Coutinho

Internaţionalul brazilian Philippe Coutinho, jucătorul echipei engleze Aston Villa, ar putea rata Cupa Mondială de fotbal din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie) din cauza unei accidentări, a anunţat antrenorul formaţiei din Premier League, Unai Emery, citat de Reuters.

Coutinho, în vârstă de 30 de ani, a fost transferat definitiv de Aston Villa de la FC Barcelona în această vară, după un împrumut reuşit, însă playmaker-ul brazilian nu marcat şi nu a oferit niciun asist de la debutul actualei ediţii din Premier League.

El a fost absent duminică la meciul câştigat pe teren propriu de echipa sa în faţa formaţiei Manchester Unted (3-1) şi va rata şi următoarele două partide ale lui Aston Villa, din cauza unei leziuni musculare.

Elevii lui Emery o vor înfrunta din nou pe Manchester United, joi, în Cupa Ligii engleze, de această dată însă pe stadionul Old Trafford, iar duminică vor juca în deplasare cu Brighton, în campionat.

Tehnicianul spaniol a confirmat că Philippe Coutinho nu a evoluat în meciul cu United din cauza unei probleme musculare. "Nu ştiu cât va dura, dar astăzi (duminică) el nu a putut evolua şi nu va juca decât după Cupa Mondială", a declarat Emery la finalul partidei de pe Villa Park din Birmingham.

Selecţionerul Braziliei, Tite, urmează să anunţe locul de 26 de jucători pentru turneul final din Qatar în cursul zilei de luni.

Coutinho a debutat în naţionala Braziliei în 2010 şi a adunat peste 60 de selecţii, însă forma sa dezamăgitoare din acest sezon a generat dubii în privinţa prezenţei sale în lotul pentru Cupa Mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.