Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bre Dorele, aveai chef de o Crevedie? Opinie

crevedia 2

Tragedia de la Crevedia nu e o tragedie! Atenție, când folosim termenul tragedie ne referim strict la familiile victimelor și la victime în sine. În rest, Crevedia e rodul unei Românii a bășcăliei și a lăcomiei. Lasă, bre, că merge și așa! Știm noi! Nouă nu ni se întâmplă! Asta e România lui Dorel, angajatul ieftin care produce tragedii, dar cu care suntem egali legal!

Vezi și : BREAKING - Ce a provocat dezastrul de la Crevedia : Motivul incredibil care a provocat deflagrația

Acum circa trei ani de zile, Guvernul Orban elimina salariile diferențiate pentru persoane cu studii superioare. A fost doar un scuipat legat în fața românilor cu studii superioare, care au fost aduși pe aceeași linie cu colegii care au copiat ca să treacă clasa. Practic, toți suntem egali peste tot! Iar strategia, deși penibilă pentru români, e brici pentru buzunarele politicienilor și ale patronilor!

Mai nou, România s-a umplut de necalificați în absolut toate domeniile. Oricine poate face orice, iar patronii sunt în delir, căci profesionsitul costă. La noi, merge și așa! Așa s-a întâmplat și la Crevedia, unde un muncitor miserupist a manevrat GPL cu țigara aprinsă. Cât să fii de prost? Dar cât de proști să fie cei din jur, ca niciunul să nu îi stingă cu forța țigara? Cât? Fix atât cât vedem azi. E clar că obiceiul nu era nou, așa se manevra GPL.

Peste 50 de victime din care majoritatea forțe de ordine. Alea pe care le înjurăm noi. Cât despre firmă, aflăm că aparține fiului primarului din Caracal, primar care a transmis deja că morții și victimele sunt fix treaba pompierilor. Presa și toți cei care caută vinovați sus sau așteaptă demisii trebuie să privească în jos, la sistemul în care fel de fel de inconștienți și incompetenți populează toate domeniile fiindcă pot fi plătiți puțin. Inconștienții ăștia își aprind țigara lângă explozibili, operează gravide de afecțiuni inexistente și lasă oameni să moară. Da, dar îi poți plăti puțin! Și ce dacă din când în când ucid?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.