Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - DEMISIE în USR: după ce a fugit de polițiștii din Timiș, șeful USR Traian Vuia renunță la funcție

sigla partidului
USR sigla

USR Timiș reacționează după ce un șef de filială a fugit de polițiștii care îl somau să oprească. Incidentul a avut loc ieri, iar protagonistul e un fost șef de poliție.

"Dan Lupulescu, președintele filialei USR Traian Vuia, a fost ieri implicat într-un incident de circulație cu organele de poliție din orașul Făget.

Nu suntem în măsură să comentăm asupra a ce s-a întâmplat acolo mai mult decât o face chiar el pe pagina personală de Facebook:

Citește și:  Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT din cauza ochelarilor lui Gigel Știrbu: 'Oare oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni?'

“În legătură cu faptele relatate astăzi de o publicație din Lugoj, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica.

Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.

Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreședinte.”

Conducerea USR Timiș are toată încrederea că autoritățile competente vor soluționa just cazul, iar orice măsură disciplinară va fi luată ulterior. Crezul nostru este că nimeni nu e mai presus de lege, iar orice membru încalcă acest principiu, chit că e membru simplu sau președinte, va suporta consecințele legale și morale ale faptei sale", transmite  Cristian Moș, președinte USR Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.