Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Adjunctul Poliției Năvodari, la masă cu Vali Vijelie. Anchetă la IPJ Constanța după petrecerea de la mare

breaking news stiripesurse.ro

Adjunctul Poliției Năvodari, Sandu Coman, a fost la petrecerea unde a cântat Vali Vijelie, anunță Antena3. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța va face verificări în urma afirmațiilor făcute de Vali Vijelie, că ar fi băut un șpriț cu un șef de poliție, la petrecerea din weekend de la Năvodari, încheiată cu amenzi. Ulterior Vali Vijelie a spus că a fost doar o glumă, dar cu toate acestea reprezentanții IPJ Constanța susțin că se fac cercetări.

Declarația controversată a lui Vali Vijelie a fost făcută zilele trecute, după petrecerea de la mare, când echipajele de poliție au intervenit pentru a-i pune capăt, pentru că nu respecta regulile de protecție.

CONTROVERSE Vali Vijelie, despre scandalul de la mare: 'Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț'. Ulterior, artistul și-a retras afirmațiile

“Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400 (n.r. de oameni). La cealaltă terasă am ocupat și acolo locurile. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea? (…) Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”, a spus cântărețul la o emisiune tv.

Contactat ulterior de Libertatea, Vijelie și-a retras declarația și a susținut în schimb că a fost doar o glumă. În urma celor două declarații ale cântărețului reprezentanții IPJ Constanța susțin că se fac cercetări.

În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la interpretarea live a unui muzician, care a avut loc în zona Mamaia Sat la data de 28 august a.c., vă comunicăm următoarele. Așa cum s-a declarat încă din data evenimentului, respectiv 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au sancționat contravențional pe interpretul muzical cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare. Precizăm faptul că la nivelul I.P.J. Constanța au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment’‘, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloaie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.