Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Alertă cu bombă, la Curtea de Apel Bacău

ciocanel judecator

Este alertă în Bacău, după ce, prin apel la 112 a fost anunțat că ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel. Instituția a fost evacuată. Potrivit Poliției Bacău, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunțat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. Mai multe echipaje de poliție sunt în zonă pentru a verifica situația, scrie Mediafax.

„S-au luat toate măsurile de siguranță pentru protecția cetățenilor.A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Polițiștii pirotehniști efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată. Traficul rutier este blocat de la intersecția străzilor Oituz cu Energiei până la intersecția străzilor Mihail kogălniceanu și Războieni”, spun reprezentanții Poliției Bacău.

UPDATE

Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bacău s-a dovedit a fi falsă. În urma verificărilor, oamenii legii nu au găsit nicio bombă.

Potrivit Poliției Bacău, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunțat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. Mai multe echipaje de poliție au mers acolo pentru a verifica situația.

„S-au luat toate măsurile de siguranță pentru protecția cetățenilor. A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Polițiștii pirotehniști efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată. Traficul rutier este blocat de la intersecția străzilor Oituz cu Energiei până la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Războieni”, spuneau reprezentanții Poliției Bacău.

Ulterior, aceștia au anunțat că verificările s-au terminat, iar sesizarea nu s-a confirmat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.