Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Alexandru Cumpănașu, cercetat de Poliție după postările de pe TikTok

Inquam Photos / Bogdan Danescu
cumpanasu alexandru

Alexandru Cumpănașu ajunge pe mâna polițiștilor. Potrivit informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO, președintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) va fi cercetat de Poliția Capitalei, după mai multe postări făcute pe rețeaua TikTok.

"Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu postările unui bărbat, în mediul on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București desfășoară verificari cu privire la aceste aspecte, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale", precizează surse din poliție.

Citește și: Situație alarmantă la nivel mondial! Oamenii de știință au intrat în panică: Vaccinurile anti-COVID-19 ar putea să nu funcționeze împotriva noului coronavirus sud-african

Fost candidat la alegerile prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu este acuzat că "încurajează violent ura copiiilor faţă de şcoală şi faţă de profesori", după ce şi-a făcut cont pe reţeaua TikTok, unde e urmărit de sute de mii de tineri.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă, a fost criticat în termeni duri, după ce se prezintă drept „profu.online” pe reţeaua TikTok. Cel care l-a criticat este Ciprian Mihali, conferenţiar doctor în cadrul Departamentului de Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.