Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Bărbatul care a ÎNJUNGHIAT doi minori la un festival din Brașov a fost REȚINUT de poliție

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr de 18 ani este suspectul principal în cazul agresiunii asupra a doi copii din Prejmer, care au fost înjunghiați în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în timpul unui festival de muzică populară. Polițiștii brașoveni l-au reținut pe bărbat, conform Mediafax.

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, județul Brașov, au reținut, duminică, pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, suspectat că i-a înjunghiat pe cei doi copii, în timpul unui festival de muzică populară, la Prejmer.

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Cei doi copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind bună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.