Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING BEC depune plângere penală la Parchet împotriva candidaților care au falsificat semnături

BEC
BEC Biroul Electoral Central

Biroul Electoral Central va depune la Parchetul General o plângere penală împotriva candidaților la alegerile prezidențiale care au înregistrat semnături false, au declarat surse din instituție, pentru MEDIAFAX.

„Depunem la Parchetul General. E vorba de toți canddiații care au depus semnături false”, au afirmat sursedin instituție, pentru MEDIAFAX.

Până în prezent, Biroul Electoral Central a respins două candidaturi pentru depunerea de semnături false sau care prezentau elemente de similitudine evidente.

Citește și: Bogdan Licu, prima reacție la informații INCENDIARE: fiul lui Gheorghe Dincă, parte a unui rețele de traficanți

Curtea Constituțională a admis contestația formulată de Viorel Cataramă privind respingerea candidaturii prezidențiale. Judecătorii CCR dispun înregistrarea de către BEC a candidaturii și semnului electoral ale lui Cataramă la alegerile din luna noiembrie.

Biroul Electoral Central a decis să respingă înregistrarea candidaturii și a semnului electoral depuse de Viorel Cataramă pentru alegerile prezidențiale. Instituția precizează că peste 94.000 de semnături depuse de Viorel Cataramă au fost anulate, deoarece prezentau elemente de similitudine evidente.

Totodată, BEC a respins înregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la alegerile prezidențiale. Instituția precizează că peste 270.000 de semnături din totalul de 309.656 depuse erau, de fapt, fotocopii s-au prezentau elemente de similitudine evidentă.

Până acum au fost validate candidaturile pentru Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor și Mircea Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.