Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Când va afla FC Barcelona decizia cu privire la excluderea din Liga Campionilor (Presă)

Pinterest
FC Barcelona bloc

Ameninţată cu excluderea din Liga Campionilor din cauza unei încălcări a fair-play-ului financiar, FC Barcelona ar putea avea în curând soarta decisă. Potrivit Marca, se aşteaptă ca UEFA să ia o decizie în februarie, relatează RMC Sport.

Calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Barcelona ar putea să nu mai audă celebrul imn al LC în sezonul următor. De câteva zile, Die Welt a relatat că este posibil ca echipa catalană să fie exclusă din următoarea ediţie a competiţiei europene, din cauza unei încălcări a fair-play-ului financiar. Conturile clubului au fost considerate "haotice", conform Mediafax.

Sâmbătă, cotidianul Marca a scris că Barça nu este singurul club european care este anchetat pentru nerespectarea normelor financiare. Nouă cluburi importante, printre care PSG şi Manchester City, se află în vizorul UEFA. Însă catalanii şi-ar putea afla în curând soarta. Presa spaniolă explică faptul că se aşteaptă ca organismul să ia o decizie încă din luna februarie, lună în care oamenii lui Xavi vor înfrunta Napoli (21/02).

BARÇA NU ŞTIE DE O EVENTUALĂ EXCLUDERE

În timp ce zvonurile privind o astfel de posibilitate încep să capete amploare, conducătorii catalani nu par să fie la curent cu o astfel de sancţiune. Potrivit Sport, zvonurile au surprins clubul, care a anunţat un profit de 304 milioane de euro pentru sezonul 2022-2023. Pentru actualul exerciţiu financiar, catalanii se aşteaptă la un profit înainte de impozitare de 11 milioane de euro.

Aflată pe locul patru în La Liga şi deseori în dificultate pe teren în ultimele săptămâni, Barça riscă să petreacă această pauză de iarnă temându-se că nu va mai putea participa la competiţiile europene. O eventualitate care ar putea avea un potenţial impact asupra atractivităţii clubului în următoarea perioadă de mercato.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.