Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking! Ce a scris în biletul de adio milionarul din Voluntari care s-a sinucis cu fumul de la grătar

breaking news ultima ora

Milionarul din Voluntari, ce avea doar 46 de ani, partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar în zona de nord a Capitalei, care s-a sinucis într-un mod straniu, a lăsat un bilet de adio în limba engleză.

"I’am already asleep (n. r. Deja dorm)", a scris milionarul în biletul de adio, potrivit surselor STIRIPESURSE.RO.

Virgil Chirică, asociat cu alți afaceriști de renume într-un proiect imobiliar de anvergură, a fost găsit mort în vila sa din Pipera. Acesta ar mai fi avut o tentativă de sinucidere și în urmă cu patru ani.

Breaking! Ce a scris în biletul de adio milionarul din Voluntari care s-a sinucis cu fumul de la grătar

Un bărbat a sunat pe 4 februarie, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare pe amicul său, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari.

Surse apropiate anchetei, citate de gandul.ro, susțin că echipa care a făcut cercetarea la fața locului a constatat că se află în fața unei premiere în istoria judiciară românească.

Din câte se pare, afaceristul își programase moartea din timp și pusese la punct fiecare detaliu. Acesta dorea să treacă în lumea celor drepți intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.

content-image

S-a asigurat că nu va avea nico șansă să supraviețuiască

Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1.

Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere.

Asta nu este, însă, tot. Se presupune că afacerisul a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Virgil Chrică s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-au omorât în scurt timp.

Virgil Chirică a mai avut o tentativă de suicid

În urma cercetării la fața locului, în dormitorul de la etajul al doilea al vilei cu trei etaje s-au găsit alți doi saci cu cărbuni, rămași nedesfăcuți.

Ulterior, s-ar fi stabilit că bărbatul ar fi avut și în urmă cu patru ani o tentativă de a-și pune capăt zilelor, și tot prin folosirea unui grătar, însă atunci ar fi fost salvat de membrii familiei sale, care l-au internat în spital.

Virgil Chirică era un personaj cunoscut în mediul de afaceri. Acesta ocupa funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și, potrivit profit.ro, era asociat și într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, dar și alți afaceriști importanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.