Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Curtea Federală analizează în regim de urgență contestația anulării vizei lui Novak Djokovic

breaking news ultima ora

O audiere a părților implicate în cererea de revocare a anulării vizei jucătorului sârb Novak Djokovic are loc la Curtea Federală de Circumpscripție din Melbourne. Audierea a început la ora local 20.45 (11.45 în Români). Prezidează același judecător Anthony Kelly. În cadrul audierii Kelly a spus că este posibilă eliberarea unui scurt ordin provizoriu, valabil până sâmbătă, 15 ianuarie, la ora 16.00 (ora 5.00 ora României), care să împiedice deportarea lui Djokovic. Kelly a precizat că Novak Djokovici a fost invitat la un interviu, în cursul zilei de sâmbătă.

Înainte de audierea în curs, profesorul Jack Anderson, profesor și director de drept sportiv la Universitatea din Melbourne, a explicat ce se întâmplă la Curtea Federală.

"O audiere a părților are ca scop rezolvarea formalităților pentru o audiere ulterioară", spune el. „Avocații lui Djokovic vor face presiuni pentru o audiere accelerată - spunând că pot depune scurte observații scrise și să se termine rapid... Miza este mare!” Dacă lui Novak Djokovic îi va fi blocată participarea la Australian Open, pe tabloul masculin nu va exista niciun campion de la precedentele 12 ediții ale turneului. Rafael Nadal (2009) ar fi singurul câștigător din trecut de pe tablou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.