Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING DOSAR Fiul lui Ilie Dumitrescu în dialog cu complicele său la vânzarea de DROGURI - '...pe la 8 mă duc să produc și eu 15 sute că nu mai am un ban'

https://www.ziaruldesport.ro/
sica dumitrescu

Fiul fostului internațional Ilie Dumitrescu, Sică, și un angajat al Armatei au fost deferiți, joi, justiției, de procurorii DIICOT de la Structura Centrală, care îi acuză de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

În dosarul transmis instanței de judecată procurorii DIICOT prezintă detaliat filmul evenimentelor, modul în care cei doi protagoniști au vândut droguri de mare risc chiar investigatorilor sub acoperire sau cu identitate reală desemnați de anchetatori pe parcursul cercetărilor pentru a obține probe dar și ce a urmat după momentul ridicării celor doi și audierii lor la sediul Direcției.

Citește și: BREAKING DOSAR Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost 'ÎMPACHETAT' de ofițeri sub acoperire - Cum au aflat procurorii DIICOT că tânărul vinde droguri de mare risc

Astfel, se arată în dosar, Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, s-ar fi ocupat cu vânzarea de droguri de mare risc și era ajutat în demersurile sale de către caporalul Ioan Pitea, de la Unitatea Militară (UM) 01616 București.

A recunoscut totul

Tânărul Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, spun anchetatorii în dosar, însă fără a urmări un interes financiar.

Referitor la contribuția militarului în schema de „lucru”, fiul fostului internațional a declarat că i-a cerut sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul până la întâlnirea cu martorul colaborator, iar acesta a aflat în acea împrejurare că urmează să le vândă cocaină.

Mai precis Sică Dumitrescu a încercat să  acrediteze ideea că operativul armatei române ar fi fost indus în eroare, că nu avea nicio tangență cu „afacerile”sale și că ar fi fost pus în fața unui fapt împlinit despre care nu era conștient.

Citește și: BREAKING Fostul șef al Brigăzii de Crimă Organizată de la Cluj DAT pe mâna judecătorilor de DIICOT - Crease O CELULĂ de investigație ce folosea metode nelegale

La rândul săi militarul Pitea a declarat că l-a condus pe Sică Dumitrescu cu cu mașina sa pe Cheiul Dâmboviței, pentru ca acesta să „ajute” niște fete.

Deși a declarat că nu cunoștea conținutul pachetelor pe care Sică Dumitrescu le-a predat colaboratorului, cadrul MApN a afirmat și faptul că prietenul său i-a spus că este prima dată când „le-a ajutat”, iar el l-a sfătuit să nu mai facă așa ceva pe viitor.

Declarații inadvertente

În dosarul ajuns la instanță se arată totuși că declarațiile celor doi nu corespund cu probele adunate de către anchetatori.

Astfel, din procesul verbal de investigații rezultă că militarul ar fost sunat de către Sică Dumitrescu chiar înainte de a merge la tranzacția cu investigatorii sub acoperire, operațiune monitorizată atent de către anchetatorii DIICOT.

În acea discuție telefonică Sică Dumitrescu i-a dezvăluit militarului că „...pe la 8 (respectiv ora 20:00) mă duc să produc și eu 15 sute că nu mai am un ban” de la „Iuliansky”, „...50 de RON la fiecare...înțelegi tu? Ori 3, aia e”.

Citește și: BREAKING TUPEUL total al președintelui CJ Călărași 'RĂSPLĂTIT' de DNA - Ar fi îngrădit dreptul la muncă a ZECE angajați și ar fi constrâns un procuror

Detaliul care l-a dat de gol pe militar a fost acela al implicării în discuția cu Sică, ba mai mult, indicațiile pe care cadrul MApN i le-a dat băiatului.

”...PITEA l-a sfătuit să nu fie slab și să negocieze cu „Iuliansky”, deoarece este „...vorba de trei „insky”, nu de un „Insky”...”, se arată în dosarul ajuns pe masa Tribunalului București.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.