Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Două fete răpite din Galați au fost găsite la un hotel din București

breaking news

Două tinere de 24, respectiv 27 de ani, au fost răpite aseară din Galați. Potrivit unor surse judiciare, cele două au fost găsite astăzi la un hotel de pe Calea Moșilor din București. Aceleași surse susțin că, din cercetări, a reieșit că doar doi bărbați au participat la comiterea faptei, nu patru, cum a fost sesizată inițial poliția. Cei doi vor fi conduși la sediul IPJ Galați pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută”, informează Poliția Română.

În baza sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere.

Cercetările continuă în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.