Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Șeful CJ Constanța s-a INFECTAT cu coronavirus

Facebook
covid 19 coronavirus

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 și s-a izolat la domiciliu. El va lucra de la domiciliu, iar o serie de atribuții au fost preluate de vicepreședintele instituției.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a anunțat pe Facebook, că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a spus că și-a luat măsuri de protecție și că s-a izolat la domiciliu, având o formă ușoară a bolii.

El a mai zis că activitatea instituției nu este afectată deoarece o parte dintre atribuțiile sale au fost preluate de vicepreședintele cosiliului, conform Mediafax.

Citește și: Probleme pentru Ana Maria Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus: Sexy impresara a chemat salvarea

„Deși mi-am luat toate măsurile de protecție, am aflat cu tristețe că am fost testat pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2. Din fericire am simptome specifice ușoare și nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, ca urmare a respectării normelor în vigoare cu privire la această situație. Fac precizarea că am luat legătura cu toate persoanele cu care am intrat în contact în ultima vreme aducându-le la cunoștință acest fapt. Vă asigur că activitatea Consiliului Județean Constanța nu este afectată de această situație, fiind în contact permanent telefonic cu colegii mei”, a scris Mihai Lupu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.