Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Șeful CJ Giurgiu, audiat la DNA/ Video

Beianu DNA

Șeful Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, este audiat la DNA. Deocamdată nu se cunosc faptele pentru care acesta este audiat și nici în ce calitate a fost invitat (martor sau suspect).

În cursul anului trecut, procurorii direcției Antifraudă din DNA au descins la CJ Giurgiu și au solicitat mai multe documente. La vremea respectivă, Beianu susținea că ancheta procurorilor nu îl vizează.

”Au venit, dimineaţă, 4 simpatici ofiţeri de la Antifraudă, care au cerut câteva acte emise, fără nicio gravitate sau, măcar, legătură directă cu subsemnatul. Da, sunt foarte de acord ca instituţiile statului să îşi facă datoria, exemplar! Zi frumoasă, tuturor!”, a scris preşedintele CJ Giurgiu, liberalul Dumitru Beianu pe Facebook.

Surse din Consiliul Judeţean Giurgiu au declarat că documentele au fost cerute de către anchetatori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în baza unei adrese scrise. Printre altele, documentele solicitate de DNA vizează un contract de achiziţie de dezinfectanţi încheiat în anul 2021 de către Consiliul Judeţean Giurgiu, un contract privind realizarea unui audit la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu , instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, dar şi o adresă trimisă de către Consiliul Judeţean către Ministerul Muncii. Aceleaşi surse au precizat că preşedintele CJ Dumitru Beianu nu este vizat de anchetă, nu a fost ridicat şi nu este cercetat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.