Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Șeful DEMIS al Poliției Neamț l-a dat în judecată pe Marcel Vela

marcel vela diploma academia de politie

Probleme pentru ministrul de Interne, Marcel Vela.Fostul șef al Poliției Neamț a dat în judecată  cerând anularea demiterii sale, pe motiv că nu a fost informat despre motivele demiterii sale și a fost schimbat din funcție când era în concediu medical.

Citește și: BREAKING Raluca Turcan anunță UN NOU VAL de angajări de răspundere

În dosar, pe lângă Ministerul Afacerilor Interne, prin ministrul Marcel Vela, mai sunt chemați în judecată și Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, Inspectoratul General al Poliției Române, prin chestor principal de poliție Liviu Vasilescu și Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Neamț, prin comisarul șef Neculai Catănă, împuternicit la conducerea instituției.

Șeful demis al Poliției Neamț, Costel Paul Tablan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în solicitarea depusă la instanță face referire la ordinul prin care a fost demis.

„Este vorba despre ordinul ministrului de Interne prin care am fost eliberat din funcție. Motivele pentru care am fost demis eu nu le cunosc, nu mi-au fost prezentate. Cert este că acțiunea are două capete, prima dată suspendarea ordinului ministrului de eliberare din funcție și mai apoi anularea acestui ordin, pe care eu îl consider nelegal pentru că eu am fost demis în timp ce eram în concediu medical, pentru o perioadă retroactivă de două săptămâni în care eu mi-am desfășurat activitatea la nivelul Inspectoratului zi de zi. Mai sunt o serie de alte considerente pentru care am cerut suspendarea și apoi anularea ordinului", a spus fostul șef al IPJ Neamț.

Costel Paul Tablan a fost demis din funcție la sfârșitul lunii noiembrie.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Neamț la începutul acestei săptămâni și urmează să fie stabilit primul termen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.