Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Finul lui Vasile Blaga, SĂLTAT cu mascații sub acuzația de complicitate la spargeri de locuințe

Ebihoreanul
Coriolan Pop Bruchental

Finul de cununie al lui Vasile Blaga a fost reținut cu mascații, alături de un celebru interlop. Acesta a fost acuzat că a fost complice la spargerea unor vile. Bunurile furate din una din casele de lux se ridică la suma de 10.000 de lei. Conform România TV, finul lui Vasile Blaga, Coriolan Pop Bruchental, a fost pus sub control judiciar.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

Coriolan Pop Bruchental, fin al europarlamentarului liberal Vasile Blaga, a fost reținut împreună cu un interlop celebru din Iași, poreclit „Passaris de România”. Bărbatul, care este patron de restaurant și de firmă de construcții, este acuzat că, alături de complicele său au comis mai multe spargeri.

Polițiștii din Bihor i-au reținut duminică în Oradea pe Coriolan Pop Bruchental (57 de ani) şi Constantin Cojocaru (43 de ani), ambii fiind inculpaţi pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat. Cei doi sunt acuzați că, în ultima săptămână, au spart două vile, ambele aparținând unor cunoscut ai lui Bruchental, scrie ebihoreanul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.