Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Gheorghe Dincă și-a SCHIMBAT declarația la DIICOT: Detalii TERIFIANTE despre cum a UCIS-O pe Alexandra Măceșanu

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Apar noi informații în cazul Caracal. După ce procurorul -șef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anunțat că a fost reținut un bărbat de 46 de ani care a violat-o pe Luiza Melencu imediat după ce fata a fost răpită, Dincă și-a schimbat declarația cu privire la uciderea Alexandrei Măceșanu.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Procurorul care a ținut poliția la POARTA lui Dincă , audiat de URGENȚĂ la CSM

Dacă până acum Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a surprins-o pe Alexandra vorbind la telefon și a lovit-o iar fata a murit din cauza loviturii prea dure, astăzi, Dincă a recunoscut că moartea tinerei a fost una extrem de violentă. Dincă a surprins-o pe Alexandra vorbind la telefon cel mai probabil cu polițiștii care încercau să o găsească și a ucis-o în bătaie. Dincă a admis că a lovit-o pe fată cu putere, în repetate rânduri, până când a murit. Amintim că Gheorghe Dincă a practicat box în tinerețea sa și că statura sa este una impunătoare, fiind mai mare decât mulți dintre luptătorii SAS mobilizați de IPJ Olt la Caracal, după cum se vedea din imagini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.