Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Judecătorul din cazul lui Liviu Dragnea se ABȚINE. Și-a dat seama după două termene că nu poate fi imparțial

bugetul.ro
liviu dragnea

Judecătorul care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021. Abia după ce se va judeca solicitarea de strămutare se va putea trece la judecarea solicitării de eliberare condiționată.

Fostul lider al PSD solicitase strămutarea dosarului în care se judecă eliberarea sa condiționată, pe motiv că judecătorul nu ar putea fi imparțial.

Judecătorul Benone Alin Răduinea, care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a dosarului lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021

Mai jos minuta instanței:

”Solutia pe scurt: În temeiul art.68, alin.5, Cod de procedură penală, raportat la art.64, alin.1, litera f, Cod de procedură penală, admite declaraţia de abţinere formulată de judecătorul Benone-Alin Răduinea. În temeiul art.275, alin.3, Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 24.V.2021”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.