Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Klaus Iohannis: Mă voi vaccina public, vineri, 15 ianuarie

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis cantacuzino

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Cotroceni, că își va face vaccinul anti-coronavirus în debutul etapei a doua de imunizare.

Intrebat daca prin decizia de a nu se vaccina de la inceputul campaniei de imunizare, a sporit neincrederea populatiei in vaccin, seful statului a raspuns: „Nu, nu cred ca s-a produs nicio neincredere. Dimpotriva, decizia a fost sa fie vaccinat in primul rand personalul medical. Acest lucru se intampla. Nu am dorit nici eu nici premierul sa ne bagam in fata. Ar fi fost probabil mesajul gresit. Dar vineri, 15 ianuarie, incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea de exemplu a personalului di invatamant,a persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, a personalului esential de exemplu Cotroceni, Guvern. Si pentru a marca debutul eu ma voi vaccina public vineri pe 15 ianuarie.

Citește și: Guvernul Cîțu introduce 'taxa pe ambalaj': La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.