Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Ludovic Orban NU demisionează pentru anticipate: Nu plec de pe câmpul de luptă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat joi la B1 TV că el nu este genul de politician care sa plece de pe campul de lupta, intrebat daca va demisiona pentru anticipate.

Intrebat daca in cazul in care pica motiunea de cenzura sau PSD nu depune motiune de cenzura, este dispus sa-si dea demisia pentru a incepe procedurile necesare alegerilor anticipate, Ludovic Orban a raspuns:

„Aceasta varianta nu a fost analizata nici in partid nici in dezbaterile dintre partid si Presedinte. Este un subiect fals.  In general, nu plec de pe campul de lupta. Sunt un om care fac tot ce depinde mine sa realizez obiectivele pentru care m-am angajat sa le duc la bun sfarsit. Daca reusim ce ne-am propus cu actualul Parlament si ei nu depun motiune oricat de tare i-am deranja cu deciziile pe care le luam, inseamna ca luam masuri bune pentru Romania. Acesta ipoteza (a demisiei) nu am luat-o in calcul”, a zis Orban.

Citeste si: EXCLUSIV - Ludovic Orban: Vom modifica în Parlament alegerea șefilor de CJ, avem 190 de voturi, doar PSD susține alegerea directă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.