Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Mama Alexandrei Măceșanu, interceptată și urmărită de DIICOT, PE ASCUNS, pe modelul bunicului Luizei Melencu

mama alexandra macesanu

Este oficial. Și mama Alexandrei Măceșanu a fost interceptată și urmărită de anchetatorii DIICOT, după cum reiese din rechizitoriul din dosar.

Avocatul familiei Măceșanu a anunțat că și mama fetei a o fost interceptată. Anunțul vine după ce ieri în spațiul public a apărut informația conform căreia bunicul Luizei Melencu a fost și el urmărit și interceptat.

Citește și: Prognoza meteo pe DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Ce SURPRIZE ne rezervă vremea

"Astăzi s-a primit o astfel de hârtie. Nu ar fi fost o problemă dacă s-ar fi anunțat din ce constă. Mama Alexandrei a anunțat DIICOT că este sunată și era normal să i se spună, dar DIICOT nu i-a spus că ne-am gândit la o astfel de variantă. Este legală, există o autorizare emisă de instanță", a declarat avocatul familiei Măceșanu.

"La data de 11.08.2019, prin încheierea cu nr. 24364/3/2019 s-au dispus de către Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, următoarele măsuri:
- Autorizarea prealabilă a punerii la dispoziție a datelor de trafic și localizare, preluate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului, pentru postul telefonic cu nr. de apel 07.... folosit de numita MĂCEȘANU Tudorița Mariana – CNP 2.... (mama victimei MĂCEȘANU ALEXANDRA-MIHAELA), pentru intervalul 24.07.2019 – 11.08.2019.
- Încuviințarea, pentru o perioadă de 20 de zile, de la data de 11.08.2019 la data de 30.08.2019, inclusiv, a măsurii de supraveghere tehnică constând în localizarea, interceptarea şi înregistrarea convorbirilor telefonice şi comunicaţiilor tip sms, mms, fax, mesagerie vocală şi trafic de date de internet, ce se vor efectua de la şi la următoarele postul telefonic  cu nr. de apel 07... – folosit de MĂCEȘANU Tudorița Mariana – CNP 2... (mama victimei MĂCEȘANU ALEXANDRA-MIHAELA).

La data de 11.08.2019, prin încheierea cu nr. 24364/3/2019 s-au dispus de către Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, următoarele măsuri:- Autorizarea prealabilă a punerii la dispoziție a datelor de trafic și localizare, preluate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului, pentru postul telefonic cu nr. de apel 07.... folosit de numita MĂCEȘANU Tudorița Mariana – CNP 2.... (mama victimei MĂCEȘANU ALEXANDRA-MIHAELA), pentru intervalul 24.07.2019 – 11.08.2019.- Încuviințarea, pentru o perioadă de 20 de zile, de la data de 11.08.2019 la data de 30.08.2019, inclusiv, a măsurii de supraveghere tehnică constând în localizarea, interceptarea şi înregistrarea convorbirilor telefonice şi comunicaţiilor tip sms, mms, fax, mesagerie vocală şi trafic de date de internet, ce se vor efectua de la şi la următoarele postul telefonic  cu nr. de apel 07... – folosit de MĂCEȘANU Tudorița Mariana – CNP 2... (mama victimei MĂCEȘANU ALEXANDRA-MIHAELA)", se arată în rechizitoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.