Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Mama Luizei a EXPLODAT lângă Gheorghe Dincă: 'Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce/Ți-a trebuit Luiza?'

captura tv
mama luiza

Noi momente tensionate, marți, în timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Mama Luizei i-a strigat lui Gheorghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!” și „Îți trebuie fete?”.

Noi momente tensionate au avut loc, marți, la Caracal, în cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor. Mama Luizei a strigat către Ghoerghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!”, „Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce” sau „Ți-a trebuit Luiza?”, conform Mediafax.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulți mascați au apărut în apropierea ei.

Și în cursul dimineții de marți, mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă. Ele au fost ținute cu greu departe de automobil.

Și luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.