Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Medicii de la Matei Balș au COMUNICAT rezultatele testelor de coronavirus în cazul angajaților de la firma de închirieri din Craiova

rtv
Institutul Matei Bals

Rezultatele analizelor medicale efectuate la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș în cazul angajaţilor firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul infectat cu COVID-19 sunt negative pentru coronavirus, au anunţat, sâmbătă, reprezentanții Prefecturii Dolj.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Sorina Pintea e audiată la DNA central, după aproape 10 ore de percheziții

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul bolnav de coronavirus, aflați în carantină într-un spaţiu special, nu sunt infectați cu noul coronavirus. De asemenea, medicul din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, nu a fost diagnosticat cu COVID-19, au informat autorităţile.

"Din probele transmise către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”au fost finalizate șase teste: două persoane din Sadova, cei doi angajați ai firmei de închirieri, medicul din Rimini și încă un contact bărbat. Toate cele șase teste efectuate au rezultate negative. Așadar, la data și ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în județul Dolj", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Prefecturii Dolj.

În prezent, 20 de persoane sunt în carantină, în județul Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.