Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: Ministrul Vela a anunţat că a DECLASIFICAT raportul despre 10 august 2018

Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat declasificarea raportului referitor la incidentele din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, Ca urmare a acestei declasificări, raportul poate fi folosit ca mijloc de probă de DIICOT, în dosarul care vizează incidentele. Documentul nu poate fi însă făcut public, fiind mijloc de probă în dosarul penal în curs.

"Comisia constituită prin ordinul ministrului a lucrat pentru a analiza opotunitatea și tot ceea ce ține de procedura de declasificare a raportului referitor la 10 august, clasificat la vremea respectivă de conducerea ministerului.

Azi am primit ultimul aviz de la toate instituțiile. În consecință, comisia a decis declasificarea raportului. Așadar, în această zi, raportul este declasificat. Informarea cu privire la evenimentele din 10 august este declasificată, MAI a decis conform legii această declasificare.

Tot astăzi am înaintat raportul declasificat către DIICOT, unde există un dosar penal legat de evenimentele din 10 august 2018. DIICOT ne-a comunicat că ia act de acest raport declasificat, care poate fi folosit acum în anchetă penală", a declarat Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.