Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING NEWS: Polițista care a filmat încătușarea lui Giosu rupe tăcerea. Recunoaște că tânărul a fost lovit de colegii ei

Antena 3
eduard-giosu

Răsturnare de situație în cazul bărbatului drogat mort după un scandal cu poliția. Polițista care a filmat încătușarea lui Eduard Giosu a mărturisit ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară.

Potrivit Antena 3, Georgiana Popa spune că nu avea camera pornită pentru că nu i s-a părut normal să filmeze mașinile și copacii. Aceasta a recunoscut că a oprit camera și i-a dat drumul abia în momentul încătușării. Femeia susține însă că nu își dă seama de ce nu s-a filmat tot momentul arestului.

Mai mult decât atât, polițista spune că a crezut că și colegii ei au camerele pornite și nu înțelege de ce trebuie să fie ea trasă la răspundere pentru că nu a filmat.

Totodată, polițista a recunoscut că doi dintre agenți l-au lovit pe Eduard la coaste și în zona capului. Trei lovituri cu tonfa, spune ea, în timp ce tânărul era cu fața la pământ. Cu toate acestea, Georgiana Popa susține că loviturile nu au fost atât de puternice, iar tânărul nu ar fi murit din cauza acestora.

Știrea inițială:

Polițiștii care l-au imobilizat pe Eduard Giosu afirmă în timpul intervenției că bărbatul de 30 ani care se plimba, drogat, în lenjerie intimă, în zona Sebastian din Sectorul 5, ar fi căzut cu capul de asfalt și sângerează masiv. Părinții victimei acuză că fiul lor a fost ucis în bătaie de polițiști și că acum autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul.

Antena 3 a difuzat miercuri seară înregistrarea video de la intervenția agenților de la Secția 17 de Poliție, imaginile (video mai jos) fiind realizate de camera unuia dintre polițiști.

În video se poate observa cum un agent se află deasupra bărbatului întins la pământ și îl imobilizează pe acesta, în timp ce o polițistă își întreabă colegii dacă au fost loviț de bărbat. Polițista se enervează că nu funcționează spray-ul paralizant. În discuția cu ambulanța, agenții spun că Eduard Giosu sângerează după ce s-a autoaccidentat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.