Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING PATRU localități din Timiș intră în carantină: județul FRUNTAȘ la infectări, IGNORAT de Comitetul de Vaccinare

carantina

Localităţile Şandra, Niţchidorf, Dumbrăviţa şi Şag din judeţul Timiş urmează să intre în carantină, întrucât rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a crescut foarte mult în ultima perioadă. DSP a transmis Institutului Naţional de Sănătate Publică propunerea de carantinare a acestor localităţi.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

 

"În urma unei analize, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a transmis Institutului Naţional de Sănătate Publică propunerea de carantinare a localităţilor Şandra şi Niţchidorf, respectiv U.A.T. - urilor Dumbrăviţa şi Şag. În urma avizului favorabil carantinării dat de INSP, astăzi, subprefectul Mircea Băcală a convocat şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia s-a votat instituirea măsurii de carantinare pe o perioadă de 14 zile”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Prefecturii Timiş.

 

Hotărârile vor fi transmise de urgenţă către Centrului Naţional de Coordonarea şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pentru instituirea carantinei în cele patru localităţi. Măsura de carantinare intră în vigoare de la data şi ora prevăzută în ordinul şefului DSU.

 

Rata de infectare la o mie de locuitori în cele patru localităţi este: Dumbrăviţa - 7,68; Niţchidorf - 10,33; Şag - 10,87; Şandra - 7,34.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.