Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Percheziţii la biroul soţului Vioricăi Dăncilă/ UPDATE: Replica fostului premier

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila sot Cristinel Dancila

Procurorii şi poliţiştii de la investigaţii economice efectuează miercuri, 14 octombrie, percheziţii la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă, au confirmat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

UPDATE: Fosta șefă a PSD a infirmat la Antena 3 descinderile și acuză că știrea apărută este falsă. În plus, Dăncilă a făcut totuși precizarea că ”documentele la care faceți referire nu au legatură cu soțul meu”.

”Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu, nu există nicio acuzație la adresa soțului meu. Soțul meu nu a făcut nicio tranzacție imobiliară. Documentele la care faceți referire nu au legătură cu soțul meu. Știrea apărută în spațiul public este falsă. Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nu are nicio legătură. Nimic din ceea ce apare în spațiul public despre soțul meu nu este adevărat. Este încă un atac la familia mea, m-am obișnuit.

-

Stirea initiala

Potrivit surselor judiciare, este vorba despre un dosar în care Cristinel Dăncilă urmează să fie audiat, fără să aibă vreo calitate deocamdată. Acesta ar fi avut obligaţia să ofere unele documente anchetatorilor, însă nu a răspuns solicitării, astfel că anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie.

În dosar au fost deja puşi sub acuzare funcţionari ai Primăriei Topoloveni, cu privire la tranzacţii imobiliare în care beneficiar este OMV-Petrom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.