Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani

catalin toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), a murit la doar 46 de ani. Toma era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

Cătălin Toma a fost în vizită la Paris, iar la întoarcere a acuzat o răceală. Inițial, a fost internat la Spitatul Județean Vrancea și a ajuns la Terapie Intensivă. Pentru că starea lui se înrăutățea, medicii au luat decizia de a-l transfera la București, dar în această dimineață a încetat din viață.

Cătălin Toma avea 46 de ani și era în politică de mai multă vreme. S-a născut la 11 decembrie 1977 în comuna vrânceană Jariștea și a urmat Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” din Odobești, profilul Filologie. Era licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză, în cadrul Facultații de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București.

În 2005 a absolvit masterul în limba franceză ca limbă străină, Maitrise de francais langue etrangere (FLE) CAVILAM.Viche, la Universitatea „Blaise Pascal”din Franţa  iar în 2012 a obținut certificatul de absolvire pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei Înalților Funcționari Publici -Învățământ postuniversitar.

Cătalin Toma a fost din 2016 până în prezent președintele PNL Vrancea, a fost primar al comunei Jariștea, senator în Senatul României, iar din 2020 a fost ales președinte al Consiliului Județean Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.