Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Primarul din Călărași și lider al PNL a murit din cauza noului coronavirus

Primarul în funcție al orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit din cauza noului coronavirus.

Primarul era internat la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală și a încetat din viață în această dimineață. Potrivit apropiaților el suferea de diabet.

Vezi și: Derapaj al unui cunoscut jurnalist: Pacienţii cu COVID-19 să fie primiţi la ATI în funcţie de postările de pe Facebook

Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins, la scrutinul din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Liberalii au transmis condoleanţe familiei.

"Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012-2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", afirmă liberalii într-un comunicat.

Dan Drăgulin a candidat la alegerile din 27 septembrie la funcţia de primar al Călăraşiului, însă nu a obţinut un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.