Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Primele REȚINERI după descinderile trupelor speciale la RAR: Șeful RAR Sibiu și un polițist, printre cei încătușați

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

11 persoane au fost reținute după perchezițiile de miercuri în trei județe și în București, la angajați RAR, intermediari și polițiști bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice. Printre cei reținuți se numără șeful RAR Sibiu și un polițist din Mureș.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Vestemean, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că 11 persoane au fost reținute după percheziții, conform Mediafax.

Surse judiciare au declarat că printre cei reținuți sunt șeful RAR Sibiu, Ioan Cătălin Otetea, un polițist de la Barcaciu de Mureș și un inginer RAR de la Vâlcea.

Citește și: BREAKING Soția lui Gheorghe Dincă va fi AUDIATĂ din nou de procurori - De ce e suspectată

47 de percheziții au avit loc miercuri în județele Sibiu, Vâlcea și Mureș, dar au fost ridicate acte și de la RAR București, în trei dosare care vizează fapte de corupție. Mai mulți polițiști, reprezentanți RAR și intermediari sunt bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice, peste rând sau falsificând acte.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că de percheziții erau vizați polițiști, reprezentanți RAR și intermediari, bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice sau peste rând, iar șpăgile se dădeau în torpedoul mașinii și în scrunmieră, pentru a nu fi observate ușor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.