Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - PSD sugerează restructurarea Guvernului pentru starea de alertă: Nu există viceprim-ministru pentru securitate naţională

Guvern
guvern turcan orban

Senatorul PSD Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului, a declarat luni, la Antena 3, că legea privind starea de alertă prevede obligativitatea existenței unui viceprim-ministru pentru securitate naţională, funcție care nu există în Guvernul Ludovic Orban. „Aici va trebui sa gaseasca guvernantii o solutie juridica foarte corecta pentru ca toate actele ar putea fi lovite de nulitate”, a declarat Corlățean. Senatorul a indicat ca variantă restructurarea Guvernului care se poate face doar prin vot în Parlament. Guvernul Ludovic Orban are un viceprim-ministru, pe Raluca Turcan, dar fără un portofoliu arondat.

ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 21 din 15 aprilie 2004 (*actualizată*)

„ (...)

Articolul 8^1

1) În vederea planificării strategice, a monitorizării permanente şi evaluării factorilor de risc, ameninţărilor şi vulnerabilităţilor, precum şi pentru coordonarea gestionării situaţiilor de urgenţă determinate de tipurile de risc stabilite prin hotărâre a Guvernului, se constituie şi funcţionează Comitetul naţional pentru situaţii speciale de urgenţă, denumit în continuare Comitetul naţional, sub conducerea viceprim-ministrului pentru securitate naţională, în calitate de preşedinte”

Citește și: Victor Ciutacu, reacție la vestea că Sorina Matei și Andrei Bădin au fost dați afară de la B1 TV: O vomă slugarnică! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.