Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Ramzan Kadîrov se află în stare critică: Șeful Ceceniei are șanse mici de supraviețuire

www.thetimes.co.uk
ramzan kadirov

Potrivit informațiilor obținute de la surse înalte din Cecenia, Ghenadi Gudkov, fost deputat al Dumei de Stat, a dezvăluit că Ramzan Kadîrov a fost supus unui transplant de rinichi, dar corpul său a respins transplantul și se află într-o stare critică.

Afirmațiile liderului opoziției ruse cu privire la starea de sănătate a liderului Ceceniei au fost făcute în cadrul unui podcast al jurnalistei independente ruse Iulia Latinina, pe data de 14 septembrie. Informația a fost ulterior preluată de portalul de știri ucrainean Dialog.

„I-am sunat pe ceceni proeminenți și i-am întrebat: se poartă urât, ia substanțe, sau este într-adevăr starea de sănătate? Ei spun că, potrivit datelor lor, el e cu adevărat bolnav de rinichi. A suferit o operație, un transplant, nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a spus Gudkov.

Zvonuri cu privire la o deteriorare bruscă a sănătății lui Ramzan Kadîrov au apărut în primăvara anului 2023. Ulterior, jurnalistul kazah Azamat Maitanov a relatat că liderul cecen suferă de probleme grave la rinichi. Trebuie subliniat că informațiile referitoare la starea de sănătate a lui Ramzan Kadîrov nu au putut fi verificate și nici nu au fost confirmate oficial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.