Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING România s-a calificat în finala olimpică la 8+1 rame cu echipajul feminin

Facebook
Breaking News

Echipajul feminin de 8+1 rame, s-a calificat miercuri dimineață în finala probei olimpice de la Tokyo 2020, câștigând detașat sesiunea de recalificări cu cel mai bun timp mondial, scrie Mediafax. Echipajul masculin a terminat pe ultimul loc recalificările și nu va evolua în finală.

România ratase calificarea directă în semifinale cu ambele ambarcațiuni, nevoite să tragă din nou în sesiunea de recalificare.

De data aceasta, echipajul feminin, alcătuit din Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea au făcut o cursă mult mai bună, câștigând sesiunea de recalificare cu cel mai bun timp mondial.

După un start ce a părut mai ezitant, româncele au trecut doar pe locul 4 la primele două puncte de control. În partea a doua a cursei, barca românească a făcut o demonstrație de forță, terminând cursa pe locul 1, cu timpul de 5:52.99

România va evolua în finală vineri, de la ora 4.05, alături de echipajele Noii Zeelande, Canadei, Australiei, Statelor Unite și Chinei.

Din păcate, echipajul similar masculin, având în barcă pe Alexandru Chioseaua, Florin-Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoş Aicoboae, Constantin Adam, Florin-Nicolae Arteni Fîntînariu, Ciprian Huc și Adrian Munteanu, au ratat calificarea în finală, terminând pe ultimul loc sesiunea de recalificare, câștigată de Noua Zeelandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.