Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin

romania handbal feminin

România s-a calificat miercuri în semifinalele Campionatului European de hadbal feminin, de pe poziţia a doua a grupei II. În ciuda înfrângerii suferite în faţa Ungariei, victoria Olandei cu Germania le-a asigurat româncelor calificarea la golaveraj, în dauna Norvegiei şi a Ungariei.

Olanda s-a impus cu 27-21 în faţa Germaniei şi a încheiat grupa pe primul loc, cu 8 puncte. România termină pe locul 2, cu 6 puncte şi un golarevaj mai bun în meciurile directe cu Norvegia şi Ungaria.

CITEȘTE ȘI: Ce NU trebuie să cureţi niciodată cu bicarbonat de sodiu

Vineri vor avea loc şi semifinalele, de la orele 18.30, România – Rusia, şi de la 22.00, Franţa – Olanda, pentru ca finalele pentru medalii să se dispute, duminică, de la ora 15.00 (medalia de bronz) şi 18.30 (aur), toate la Paris.

La CE din Franţa, România a obţinut până acum următoarele rezultate: România – Cehia 31-28 (17-11), România – Germania 29-24 (14-11), Norvegia – România 23-31 (12-18), în grupa preliminară D, România – Olanda 24-29 (10-11),  România – Spania 27-25 (10-12) şi România – Ungaria 31-29 (17-17), în grupa principală II.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

Federaţia Română de Handbal a anunţat, în urma accidentării Cristinei Neagu, că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul.

Obiectivul echipei României la CE2018 este clasarea pe unul din locurile 1-6 şi a fost deja atins.

Echipa României are în palmares o singură medalie continentală, bronz, în 2010, iar la ultima ediţie, în 2016, s-a clasat pe locul 5.

Titlul european a fost câştigat în 2016 de Norvegia.

CITEȘTE ȘI: Tu speli cutia de lapte înainte să o deschizi? Alte alimente a căror spălare este ignorată de obicei .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.