Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING S-a aflat cu ce VIRUS e infectată profesoara suspectată că ar fi bolnavă de coronavirus

breaking news ultima ora

Specialiștii au dat verdictul.  Profesoara din Suceava venită din China are gripă, rezultatele efectuate la Institutul „Matei Balș” din Capitală indicând pozitiv pentru tulpina AH3, informează sâmbătă Ministerul Sănătății.

Pacienta de la Suceava a iesit pozitiv la gripă AH3, conform ultimei raportari a Institutului Național pentru Boli Infecțioase "Matei Balș” din București, transmite Ministerul Sănății, conform Mediafax.

Citește și: Informare meteo de ULTIMĂ ORĂ - ANM anunță vreme GEROASĂ

În schimb, rezultatele pacientei din Suceava, internate în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, sunt negative pentru coronavirus.

Medicii din Iași au preluat-o pe suceveanca venită din China, după ce s-a plâns de simptome de gripă. Femeii i-au fost recoltate analize pentru coronavirus, având în vedere legătura ei cu China.

Profesoara de engleză în vârstă de 32 de ani a fost dusă vineri seară, cu o autospecială SMURD, de la Spitalul Județean Suceava la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași și a fost izolată. Analizele au fost efectuate la Institutul „Matei Balș” din București.

Femeia a fost scăpată cu targa de personalul medical care o transfera la Iași. Unul dintre ambulanțieri s-a împiedicat și a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD. Profesoara s-a întors în 1 februarie din China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.