Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Sorina Pintea DENUNȚĂ CNAS la DNA: 'Există fapte de natură penală'

Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea la Ministerul Sanatatii

Minstrul Sănătății anunță că raportul de verificare a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate va ajunge pe masa DNA. Controlul a fost început în luna iunie.

Citește și: Cristi Danileț, avertisment TĂIOS pentru viitorul președinte al României: ' El nu va avea supuși și nu va lua decizii despotice'

"Noi am atras atenția prin Ministerul Sănătății asupra pericolelor la care este supusă. CNAS nu este în subordinea Ministerului Sănătății.

Controlul început în luna iunie va fi finalizat în luna iunie și va spun cu certitudine că acest control va fi depus la DNA. Din punctul nostru de vedere există fapte de natură penală", a declarat Pintea.

"Sper ca toți cei care au avut competențe în a rezolva aceste probleme să înțeleagă că este o urgență, o problemă de securitate națională. Indolența duce la crize. Eu aștept să am toate datele. Nu aș da vina neaparat pe actualul președinte al Casei, eu am spus că de câțiva ani se întâmplă lucruri acolo. Când va fi gata acest raport, eu îi voi face un raport și premierului. Nu pot spune că s-au închis ochii, ci că am birocratizat excesiv. Au fost oferte care au expirat în birourile funcționarilor", a mai spus ministrul sănătății.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.